Eveniment / Doi minori au spart un magazin alimentar

Eveniment / Doi minori au spart un magazin alimentar

386
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii orșoveni au identificat două persoane suspecte de comiterea unui furt dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Orșova.

Suspecții sunt doi minori de 15 și respectiv 16 ani, din localitate, prejudiciul creat, în valoare de 2.700 lei, fiind recuperat integral și restituit părții vătămate.

Față de cei doi a fost începută urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În ziua de 20.01.2012, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată telefonic de către un localnic, cu privire la faptul că, în noaptea de 19/20.01.2012, persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială, de unde au sustras mai multe bunuri alimentare, valoarea prejudiciului fiind de 2.700.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Orșova, care în urma verificărilor efectuate, a constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.