Asociaţiile cu datorii, verificate de angajaţii Regiei de Termoficare şi ai Companiei...

Asociaţiile cu datorii, verificate de angajaţii Regiei de Termoficare şi ai Companiei de apă

245
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Începând de astăzi, angajaţii Regiei de Termoficare şi ai Companiei de Apă, însoţiţi de jandarmi şi poliţişti locali au mers la sediile asociaţiilor cu cele mai mari datorii din Craiova pentru a întocmi liste cu proprietarii care au restanţe către asociaţii.

 

În perioada imediat următoare, aceştia vor trece la executarea datornicilor, solicitându-le acestora achitarea restanţelor, în caz contrar existând riscul sistării furnizării de apă caldă sau rece.

 

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-06-2006
    Mesaje
    581

    Sa le taie apa decat acelor locatari cu datorii nu si celorlalti care isi platesc la zi ,ei n-au nici-o vina daca isi platesc datoriile astfel o sa creati un cerc vicios si n-o sa mai plateasca nimeni. Si iarasi acei locatari care n-au nici-un venit de nici apa nu pot sa si-o plateasca e de datoria primariei sa-i ajute ,macar apa sa le dea .

    !!!Best option!!!
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    235

    o sa le bage penalitati mai mari decat datoriile pe care le au nemernicii si in asa fel incat nu o sa mai poata plati niciodata datoria !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.