Pentru o firmitură, unii pedeliști sunt în stare să spună orice tâmpenie

Pentru o firmitură, unii pedeliști sunt în stare să spună orice tâmpenie

480
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De o bucată de vreme reputatul deputat de Băilești, Gelu Vișan, fusese retras de PDL de pe televiziuni. Azi, când acest partid în moarte clinică are nevoie să își transmită mesajele diversioniste a scos iarăși pe posturile de televiziune aceste personaje sinistre, de genul lui Vișan sau Tălmăcean, care pentru o firmitură sunt în stare să spună orice gugumănie.

De exemplu, acest Gelu Vișan, marți seara, la România TV era supărat pe cei din Asociația suporterilor, care anunțaseră că vin la București cu autocarele, ca să protesteze. Și se întreba acest individ care se dorește erudit, dar care nu reușește să fie decât penibil, cine plătește acele autocare. Gelu Vișan uită că el este cel care trebuie să răspundă la întrebări, ci nu alegătorii. Cum își permite acest neica nimeni să tragă pe cineva la răspundere, atâta timp cât el nu a declarat până la ora actuală cine i-a plătit campania electorală din toamna anului 2008.

Sau poate că a uitat că a vrut să îl pună secretar de stat, pe cel care i-a sponsorizat campania electorală, și era să arunce în aer întreg Guvernul Boc. Tot Gelu Vișan, la același post de televiziune spunea că oamenii au dreptul să protesteze, dar protestele nu sunt în regulă, pentru că sunt confiscate de opoziție. De ce nu se duce Gelu Vișan în Piața Universității să le confiște el? Cine îl oprește? Sau să vină măcar în Piața Prefecturii din Craiova. Omul, dacă se poate numi așa, ar fi vrut să fie logic, dar pentru că tremurau izmenele pe el, nu prea reușea.

Este evident că în pedeliști a intrat frica, altfel Gelu Vișan, ar fi fost în Craiova, la depunere de coroane de Ziua Unirii Principatelor Române. Lucru care nu s-a întâmplat. E ușor să vorbești de la televizor, dar e mai greu să vorbești cu mulțimea înfometată și înfuriată. Și afronturile aduse poporului român de acești parveniți se contabilizează.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.