Hoţ din TIR identificat de poliţiştii din Filiaşi

Hoţ din TIR identificat de poliţiştii din Filiaşi

259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 29.06.2012, C.KAZIM, 36 de ani, cetăţean turc, conducător auto, a reclamat faptul că, în noaptea de 28/29.06.2012, în timp ce dormea în cabina autotractorului, parcat în parcarea unui restaurant din satul Răcarii de Jos, comuna Brădeşti, Dolj, persoane  necunoscute i-au sustras suma de 650 euro, 120 lei, un dispozitiv GPS, cheia de contact a autotractorului şi o autorizaţie de tranzit.

În cursul zilei de ieri, în urma măsurilor specifice întreprinse de poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi, a fost identificat făptuitorul în persoana lui E.DANIEL, 36 de ani, din oraşul Aninoasa, judeţul Hunedoara, de la care s-a recuperat dispozitivul GPS reclamat ca fiind furat, în valoare estimată la 130 euro, bun ridicat în vederea restituirii acestuia persoanei vătămate.

În urma analizării dosarului cu procurorul de caz, acesta a dispus continuarea cercetărilor cu învinuitul în stare de libertate.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.