Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

305
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 17.07.2012, în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Dăbuleni l-au depistat în trafic pe T.R.G., de 15 ani, din Dăbuleni, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe raza localităţii.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi fără a poseda permis de conducere.

 

 

În data de 17.07.2012, la ora 17.15, în localitatea Boureni, pe DJ 561 A, lucrătorii  formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti l-au depistat în trafic pe C.IULIAN, 51 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

 

  •  

 

Ieri seară, în jurul orei 22.10, în Dăbuleni, poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Dăbuleni, l-au depistat în trafic pe I.PĂUN, 59 de ani, din comuna Sadova, Dolj, în timp ce conducea autovehiculul proprietate personală având o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost transportat la spitalul Dăbuleni pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând recoltarea.

Pe numele conducătorului auto s-au întocmit acte premergătoare începerii urmării penale pentru refuz de recoltare probe biologice.

 

  •  

 

Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier  Craiova l-au depistat pe P.FLORENTIN , 47 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, din Craiova, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,58 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În data de 17.07.2012, la ora 20.42, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie au oprit pentru control un autovehiculul condus de M.ŞTEFAN, 26 de ani, din Craiova. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat. A fost condus  la Spitalul de Urgentă nr.1 Craiova, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.