Tânără prinsă în flagrant de jandarmi comercializând ţigări fără timbru fiscal legal

Tânără prinsă în flagrant de jandarmi comercializând ţigări fără timbru fiscal legal

749
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Miercuri, 18 iulie a.c., în jurul orei 14.00, o patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată pe timpul executării unei acţiuni punctuale în municipiul Craiova, s-a sesizat din oficiu despre faptul că,  în piaţa Craioviţa Nouă,    o tânără oferea spre vânzare ţigări fără timbru fiscal legal.

Jandarmii au identificat persoana în cauză, stabilind că se numeşte G. Loredana Maria, în vârstă de 30 de ani, locuind fără forme legale în Craiova.        Aceasta deţine un punct de desfacere în piaţa menţionată, unde comercializează diferite bunuri, iar azi a fost surprinsă de jandarmi având asupra sa 1360 de ţigarete, diferite mărci, care nu prezentau timbru fiscal legal.

Fiind întrebată cu privire la cantitatea de ţigări deţinută, G. Loredana Maria nu a putut să justifice provenienţa mărfii şi a recunoscut că nu posedă astfel de documente.

Tânăra a fost condusă de jandarmi la sediul unităţii, fiind solicitaţi şi inspectorii din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Dolj, care au aplicat persoanei în cauză o amendă în valoare de 20.000 lei, conform Legii 571/2003 privind Codul fiscal, iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

G. Loredana Maria a fost surprinsă de mai multe ori de jandarmi desfăşurând acelaşi tip de activitate ilegală, ultima oară când s-a întâmplat acest fapt fiind în data de 17 iunie a.c..

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice şi cu publicul – Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.