Dedeman deschide un magazin in Slatina

Dedeman deschide un magazin in Slatina

1.332
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderul national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, societatea Dedeman Bacau, deschide vineri, 20 iulie, magazinul din Slatina, al treilea din planul de investitii pe anul 2012. Noul magazin are o suprafata construita de peste 11.000 mp si dispune de 250 de locuri de parcare.

Magazinul din Slatina este al treilea inaugurat anul acesta, dupa centrele din Constanta (al doilea magazin Dedeman din judet) si Ramnicu Valcea si va fi urmat de cel putin inca o unitate, care urmeaza a fi deschisa in toamna, la Bistriţa. Astfel, Dedeman pastreaza ritmul sustinut al deschiderilor, cu 4 – 5 inaugurari pe an, pentru a-si indeplini, pina in 2015, obiectivul de a detine 45 de magazine la nivel national. Pentru anul in curs, compania are ca target cresterea cifrei de afaceri cu 10% fata de 2011, cind aceasta a depasit doua miliarde de lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.