Craiova: Jaf intr-un magazin, hotii au furat 12.000 lei

Craiova: Jaf intr-un magazin, hotii au furat 12.000 lei

312
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovean cercetat în stare de reţinere pentru furt calificat
 
Ieri, 18.07.2012, în urma activităţilor specifice şi de cercetare penală efectuate de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie au fost identificaţi autorii unui furt dintr-un magazin în persoana lui B.IONEL, 28 de ani şi G.LEONARD, 20 de ani, ambii din Craiova.
Poliţiştii l-au depistat şi prins pe B.IONEL care a fost condus la sediul unităţii pentru cercetări, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.
Poliţiştii au stabilit faptul că suspecţii, în dimineaţa zilei de ieri, au profitat de neatenţia unei vânzătoare şi au sustras, de pe un raft al magazinului unde lucra, suma de aproximativ 12.000 lei.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale a celui în cauză, precum şi pentru prinderea celui de-al doilea suspect G.LEONARD care se sustrage cercetărilor.
Astăzi, 19.07.2012, B.IONEL urmează să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.