Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

298
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În dimineaţa zilei de ieri, la ora 09.00, pe D.N. 6B, în localitatea Româneşti,  M.FLOREA, 77 de ani, din Craiova, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Melineşti, a acroşat cu oglinda retrovizoare stânga pe D.MIOARA, 72 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care se deplasa pe partea stângă a drumului, către Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
•  
 
La data de 18.07.2012, ora 07.43, pe DN 56, în afara localităţii Perişor, P.CONSTANTIN, 62 de ani, din comuna Izvoare în  timp ce conducea un autoturism, din direcţia Calafat către Craiova, a pierdut controlul volanului intrând în şanţul de pe marginea părţii carosabile, unde s-a răsturnat.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a LUCICĂI D., 61 de ani, din aceeaşi localitate, pasageră în autoturism.
 
•  



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.