Dormiți liniștiți, USL lucrează pentru PDL. Dar de ce?

Dormiți liniștiți, USL lucrează pentru PDL. Dar de ce?

330
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Românii se așteptau ca în prima zi când USL a venit la guvernare să schimbe toți pedeliștii din funcțiile pe care le ocupau. Era un pas normal, ținând cont că ei erau cei care jefuiau țara, iar asta o spuneau cu gura până la urechi useliștii.

Această chestiune nu s-a întâmplat, și oricât ar vrea să nu recunoască cei de la USL, această lipsă de reacţie ridică mari semne de întrebare.

În județul Dolj de exemplu, de ce ar fi ținute în funcție Ileana Șerban, Veta Păsculescu sau unul ca Marcel Marcea? Funcțiile lor sunt râvnite, iar vrăjeala cu „noi nu schimbăm decât cu profesionişti din sistem”, pe care ne-o servesc cei de la USL nu ţine nici la copii de la grădiniţă.

Au făcut unii de la USL Dolj  înţelegeri cu cei de la PDL? Şi dacă da, care sunt interesele de la mijloc? Şi dacă nu a făcut nimeni nici o înţelegere, de ce nu se mişcă nimic? Poate pentru că cei de la Bucureşti nu mai ştiu oameni cărui grup să îi numească în funcţii?

Să nu mai ştie Victor Ponta  cine este şeful în Dolj? Sau să nu ştie încă pe cine să desemneze ca lider în acest judeţ.

Să nu se hotărască acesta între tânăra generaţie, dornică de afirmare şi de confirmare, şi vechea generaţie, cumpătată, experimentată, dar care a pierdut unele elemente din mână?

Se pare că da. Pentru că dacă nu ar fi aşa la ora acesta deconcentratele din Dolj nu ar fi ocupate de cei de la PDL, iar IPJ Dolj ar avea un şef plin, nu unul intermar, ca pedelistul Badea. Se poate spune că putem dormi liniștiți, USL lucrează pentru PDL.

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.