Craiovean prins cu 679 de pachete de ţigări fără timbru

Craiovean prins cu 679 de pachete de ţigări fără timbru

314
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

pstrongBărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă./strong/p
pstrongLucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au oprit ieri, pentru control, un autoturism care se deplasa pe DJ 561 C, la volanul căruia se afla B. Alin, 27 ani, din Craiova. Cu prilejul controlului efectuat în interiorul maşinii, în portbagaj, au fost găsite 679 pachete de ţigări ce nu prezentau timbru, iar şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă. Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că acesta, cu puţin timp înainte, vânduse 220 pachete de ţigări în localitatea Daneţi. Pe numele lui B. Alin au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse din tutun netimbrate în afara antrepozitului fiscal, pachetele de ţigări fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţişti. În baza probatoriului administrat de poliţişti, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând ca astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.