„68 hectare de miriste au ars in ultimele 2 zile”

„68 hectare de miriste au ars in ultimele 2 zile”

270
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În acest weekend Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” al judeţului Olt a intervenit, prin subunităţile din organică, pentru stingerea a 20 incendii de mirişte. Localităţile în care s-a intervenit au fost: Slatina (de trei ori), Balş (de două ori), Scorniceşti, Piatra-Olt (de două ori), Potcoava, Dobrun, Deveselu, Găneasa, Călui (de două ori), Dobrosloveni, Grădinile, Vlădila, Bălăneşti, Icoana şi Stoeneşti. Intervenţia pompierilor militari a însumat aproximativ 22 de ore, suprafaţa incendiată fiind de circa 68 hectare.
Ieri, 21.07.2012, orele 15.23, echipajul SMURD din localiatea Slatina s-a deplasat pe strada Abatorului din localitate, pentru a acorda primul ajutor unei persoane (Viorel M. de 24 de ani) spânzurate. Cu toate eforturile echipajului şi al celor de la ambulanţă (aproximativ o oră de manevre de resuscitate) tânărul a fost declarat decedat..



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.