Patronul craiovean al unei firme de jocuri de noroc a murit într-un...

Patronul craiovean al unei firme de jocuri de noroc a murit într-un accident de maşină la Mamaia

761
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, duminică dimineaţă, la ieşirea din staţiunea Mamaia către Năvodari, informează Mediafax.

UPDATE: Tânărul decedat se numeşte Adrian Petrişor Brotac, administratorul SC Lucky Frog Impex SRL Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Porsche şi se deplasa din Mamaia către Năvodari, a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, într-o curbă, informează Mediafax.

Maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp aflat pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul a murit pe loc, iar cei trei pasageri din maşină, un bărbat şi două femei, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.