Scandal pe holurile Mitropoliei! 50 de craioveni protestează pentru preotul paroh

Scandal pe holurile Mitropoliei! 50 de craioveni protestează pentru preotul paroh

355
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Cel puţin 50 de enoriaşi ai Bisericii cu Hramul “Sfânta Paraschiva” din cartierul Bariera Vâlcii au protestat împotriva măsurii de înlocuire a preotului paroh, părintele Cristian Alexie. Oamenii au scandat numele preotului pe holurile Mitropoliei Oltenia, la primele ore ale dimineţii. Credincioşii susţin că dacă părintele Alexie nu va fi duminică în biserică, vor pună lacăt pe uşa “casei Domnului”.
Scandal în toată regulă pe holurile Mitropoliei Oltenia din Craiova. Cel puţin 50 de credincioşi ai bisericii cu hramul “Sfânta Paraschiva” din cartierul Bariera Vâlcii au luat cu asalt instituţia, pentru a-şi susţine preotul paroh, părintele Cristian Alexie.

“Omul ăsta nu e vinovat cu nimic. Am înţeles că este acuzat  că a drăcuit lumea, că vorbeşte urât, dar nu e nimic adevărat. Dacă părintele nostru va fi schimbat, noi duminică punem lacăte pe biserică. Nimeni nu intră acolo, decât părintele Alexie”, spune Constantina Mihalache, una dintre enoriaşe.

Spiritele s-au încins pe măsura trecerii timpului.Nemulţumiţi că nu primesc răspunsul aşteptat,  oamenii au scandat minute în şir numele parohului, ameninţând că vor chema Poliţia.


“E hoţie şi aici, nu numai în politică”, au strigat nemulţumiţii care ameninţă că duminică, biserica “Sfânta Paraschiva” va rămâne închisă dacă părintele Alexie nu se întoarce titular.

“Dânsul nu ştie că noi suntem aici. Este un om pâinea lui Dumnezeu, probabil că nu ne-ar fi lăsat să venim aici. Mergeţi în parohie şi întrebaţi. Numai vorbe bune o să auziţi despre dânsul”, spune Petre Prioteasa, un alt credincios.

 

oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.