Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

272
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

În data de 22.07.2012, în jurul orei 07.00, pe DN 54A, în afara localităţii Călăraşi, I.NICOLETA, 25 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Corabia către Bechet, pe fondul vitezei şi a neatenţiei la volan, a părăsit partea carosabila în partea dreapta răsturnându-se pe câmp.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto (fractura picior drept) şi rănirea uşoară a pasagerului din faţă dreapta, C.GEORGE (excoriaţii multiple), 28 de ani, din Calafat, jud. Dolj, ambii fiind transportaţi la UPU Craiova.

S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Ieri, la ora16.50, B.ION, 57 de ani, din Craiova, a condus un moped pe strada Râului către strada Brestei, iar la intersecţia cu strada Câmpia Islaz, datorită consumului de alcool (0,85mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut pe carosabil, autoaccidentându-se.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui B.ION.

 

 

În data de 22.07.2012, la ora 20.45, în Dăbuleni, pe strada Caracal, P.SORIN, 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personala, nu a respectat distanţa suficientă faţă de bicicleta condusă de D.GHEORGHE, 56 de ani, din Dăbuleni, Dolj, în aceeaşi direcţie si l-a accidentat uşor.

Fiind testaţi cu aparatul alcoolscop, conducătorul autoturismului a avut 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar biciclistul 0,15 mg/l alcool pur in aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Ieri seară, la ora 21.30, P.ROMICĂ, 27 de ani, din Craiova, a condus un autoturismul pe Calea Bucureşti spre centru şi la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu, i-a accidentat uşor pe B.A.M., de 15 ani, din Craiova şi pe B.C.L., de 15 ani, din Craiova care traversau Calea Bucureşti pe marcajul pietonal, din stânga către dreapta conducătorului auto.

Cele două victime au rămas internate în spital, iar pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.