Biserica Brânduşa caută colaboratori pentru revista „Lumina Creştină”

Biserica Brânduşa caută colaboratori pentru revista „Lumina Creştină”

298
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Biserica „Sfântul Nicolae – Brânduşa” din Craiova caută colaboratori pentru publicaţia parohiei, „Lumina creştină”

“Dorim să vă oferim prilejul de a vă exprima punctul de vedere asupra unor realităţi sau aspecte din viaţa religioasă sau socială. Astfel începând cu următorul număr al publicaţiei parohiei noastre „Lumina Creştină”, vă aşteptăm cu articole pe diferite teme: minuni pe care le-aţi trăit, evenimente importante din viaţa dumneavoastră, opinii personale sau de specialitate asupra unor aspecte din viaţa socială, religioasă, din mediul academic, şcolar, universitar şi despre alte subiecte”, a precizat preotul paroh Gabriel Sorescu. Articolele pot fi trimise on-line, semnate, pe adresaparohiabrandusa@gmail.com şi nu trebuie să nu depăşească o pagină A4.

 

Revista Lumina creștină” este un periodic de informare şi catehizare editat de parohia Bisericii “Sfântul Nicolae-Brânduşa”. În format „revistă”, publicaţia propune cititorilor rubrici precum: “Sărbători creştine”, “De vorbă cu părintele” – rubrică de cateheză, “Veşti din viaţa parohiei” – rubrică de ştiri, proiecte de viitor şi alte informaţii religioase. Revista poate fi citită şi pe internet, pe site-ulhttp://parohiabrandusa.wordpress.com/.

 

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     14-08-2008
    Mesaje
    120

    Super initiativa. Abia astept sa pot spune ca sunt colaboratoare a revistei!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.