FRF a uitat să afilieze Craiova!

FRF a uitat să afilieze Craiova!

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dacă până ieri lucrurile erau clare în ceea ce priveşte Universitatea Craiova, azi, un nou episod se scrie în lungul roman FRF-Universitatea Craiova.

Federaţia Română de Fotbal este iarăşi în fibrilaţii. Deşi se credea că odată emis comunicatul prin care Craiova era reprimită în liga secundă, un nou glonţ se îndreaptă către pieptul celor de la FRF. Intenţionat sau nu, aceştia se pare că au uitat un amănunt cât se poate de simplu, şi anume că cel care ia decizii în privinţa afilierii sau dezafilierii unei echipe de fotbal este Comitetul Executiv al FRF.

Acest lucru a fost semnalat de Universitatea Craiova, care încă speră la o decizie favorabilă. Lucrurile însă nu sunt chiar atât de simple. FRF nu numai că e nevoită să aducă echipa înapoi în Liga a II-a, dar mai e o problemă, trebuie să repună echipa în situaţia anterioară dezafilierii. Ce înseamnă asta? Simplu! Craiova trebuie să primească înapoi toţi jucătorii pe care i-a pierdut.

Fiscul e cu ochii pe FRF!

Pe lângă Universitatea Craiova, o altă instituţie, de data asta mult mai mare, este cu ochii pe FRF, Fiscul. Odată cu dezafilierea echipei din Bănie, Fiscul a pierdut în jur de trei milioane de euro. Această sumă era pusă drept sechestru asupra jucătorilor Craiovei, dar ei s-au pierdut odată cu dezlegările date de AFAN.

Invitat vinerea trecută la Radio GSB, în cadrul emisiunii Boomedia, Vlad Roşca, vicepreşedintele echipei a ţinut să facă precizarea că ,,AFAN-ul nu recunoaşte că a dat dezlegările asupra jucătorilor, iar cei de la FRF nu au arătat nicio hârtie care să ateste acest lucru”, ceea ce înseamnă că FRF-ul a dat dezlegările ilegal.

FRF-ul nu poate lua jucătorii de la cluburi!

O altă mare problemă a federaţiei este legată de faptul că jucătorii nu primesc acordurile cluburilor pentru a se întoarce la Craiova. Dacă îi declară liberi, se va porni un nou război, de data asta cu celelalte cluburi care au încheiat contracte cu foştii jucători ai Craiovei. Deşi patronul Stelei s-a oferit să de-a jucătorii Craiovei înapoi, celelalte cluburi nu sunt de acord.

Pentru preşedintele Mircea Sandu problema este foarte delicată, pentru că el nu numai că trebuie să restituie jucătorii Craiovei şi să îi ia de la echipele cărora le-a dat voie să îi înregimenteze gratis, dar şi să explice de ce îi ia, şi în ce bază, pentru că nu există prevăzută în statutul FRF o astfel de lege.

Cum va ieşi Mircea Sandu din această situaţie, rămâne de văzut.

 

Sursa: boomedia.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.