Lucian Dindirică, consilier local

Lucian Dindirică, consilier local

446
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Astăzi, Consiliul Local al Municipiului Craiova s-a întrunit în Sala Mare a Primăriei din Craiova, unde a avut loc o şedinţă ordinară.

Printre cele mai importante subiecte care au fost dezbătute pe ordinea zilei s-au numărat şi demisiile din funcţia de consilier local a Danielei Barbu şi a lui Alin Sorin Mitrică, iar în locul acestora au fost numiţi Silviu Cristian Ştefănesu Dragotă şi Lucian Costin Dindirică, care au depus astăzi jurământul în faţa noilor colegi.

Daniela Barbu a ales să renunţe la funcţia pe care o deţinea în Consiliul Local, întrucât a fost numită director executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Dolj.

Pe de altă parte, Alin Sorin Mitrică a demisionat din Consiliul Local, deoarece s-a dovedit a fi incompatibil cu postul pe care îl deţinea.

Noul consilier local, Lucian Dindirică, ocupă în prezent şi funcţia de director general al Bibliotecii Judeţene ,,Alexandru şi Aristia Aman”.

 

Sursa: boomedia.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-11-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    259

    Bai da omu’ asta (nr. Lucian Dindirica) este Napoleon. A schimbat la meserii din cele mai diverse…
    – prof” de religie la o scoala generala din Craiova
    – apoi s-a reprofilat pe reporter de teren;
    – trimis special al mai multor televiziuni care au TV locale prin Craiova,
    – realizator TV al unei emisiuni la un post TV local craiovean , 3 TV sau Tv Oltenia ( nu mai retin exact) – pana aici i-am urmarit eu cariera apoi aflu ca este director la ditamai Biblioteca judeteana si acum consilier local.
    Oricum era un tip istet din cate imi aduc aminte de el (in urma cu 12 ani) – era un show total la ora lui de religie din generala dar sunt total mirat cum de presteaza in meserii cu profil asa de diferit…

    Nu muriti de grija altora!
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     24-05-2008
    Locatie
     now ... here
    Mesaje
    253

    Este mai polivalent ca sala polivalenta
    E baiat bun … si la propriu si la figurat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.