„VOTEAZA LEGAL! MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!”

„VOTEAZA LEGAL! MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!”

286
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„VOTEAZA LEGAL! MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!”

 

 

– Campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale –

 

 

Astăzi, 26 iulie a.c., membrii Centrului de Comunicare Judeţean Dolj au desfăşurat mai multe activităţi de popularizare în cadrul campaniei de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, „VOTEAZĂ LEGAL! Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”.

Membrii Centrului de Comunicare Dolj şi poliţişti din cadrul Compartimentului Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost prezenţi în Piaţa oraşului Segarcea şi în Târgul de săptămână din municipiul Băileşti, unde au distribuit către cetăţeni aproximativ 2000 materiale promoţionale conţinând extrase din actele normative ce reglementează desfăşurarea campaniei electorale şi a scrutinului electoral.

 

 

 

 

 

 

 

În aceeaşi zi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost prezenţi în zona centrală a oraşului unde, deseamenea, au fost distribuite 1000 pliante de promovare a  campaniei „VOTEAZĂ LEGAL! Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”.

 

 

 

 

 

Ca de fiecare dată, activitatea de promovare a campaniei de informare şi conştientizare desfăşurată ieri s-a bucurat de interesul doljenilor care au adresat întrebări cu privire la normele legale ce reglementează desfăşurarea referendumului.

 

În perioada imediat următoare membrii Centrului de Comunicare Judeţean Dolj vor continua activităţile de promovare şi popularizare a campaniei                „ VOTEAZĂ LEGAL ! Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!” .

 

 

APELAŢI 112 PENTRU SEMNALAREA ORICĂROR NEREGULI LEGATE DE DESFĂŞURAREA REFERENDUMULUI !!!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.