Țărăniștii au adus un omagiu victimelor comunismului

Țărăniștii au adus un omagiu victimelor comunismului

539
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Mai mulți membri ai tineretului țărănist creștin-democrat au prezentat un omagiu, vineri seară, victimelor regimului comunist instaurat la 29 iulie 1947. Alături de ei s-au aflat liderii de la municipiu și județ, Gheorghe Duduială și Laurențiu Mândrea.
Tinerii au depus flori și au aprins lumânări la Catedrala Mitropolitană “Sfântul Dumitru”, din Craiova. S-a păstrat un moment de reculegere pentru victimele reprimate în închisorile comuniste.
“Pe 29 iulie 1947, au luat puterea cu forța. Mii de tineri, mii de intelectuali au sfârșit în temnițele comuniste, partidele democratice au fost scoase din viața politică și s-a încercat distrugerea oricărei idei de libertate în gândire”, a declarat președintele PNȚCD Craiova, Gheorghe Duduială.
Acesta a mai spus că nu este deloc întâmplător că tot pe 29 iulie, de data aceasta 2012, se reîncearcă suprimarea ideei de libertate, de către urmași ai comuniștilor de la 1947.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    266

    ma mir ca nu e si alin pe acolo …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.