PDL Dolj: PSD Craiova a facut insolatie! Nu pot ei fura, cât...

PDL Dolj: PSD Craiova a facut insolatie! Nu pot ei fura, cât putem noi absenta!

386
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

PSD Craiova a transmis astazi un comunicat de presa stupefiant, in care atrage atentia asupra unei posibile tentative de fraudare a referendumului din data de 29 iulie, prin intermediul folosirii urnei mobile false.

In acest sens, PDL Dolj atrage atentia opiniei publice, serviciului medical de urgenta si medicilor specializati in psihiatrie asupra starii de confuzie instalata de ceva timp in randul PSD, care se comporta de parca ar fi in opozitie si nu ar detine in acest moment Presedintia Romaniei, Guvernul, Parlamentul, Prefectura Dolj, Consiliul Judetean Dolj, Primaria Craiova si toate celelalte institutii care ar trebui sa garanteze corectitudinea referendumului de duminica.

Presupunand ca starea descrisa este cauzata de temperaturile mult prea mari la care a fost supus PSD-ul in ultimul timp, facem apel la craioveni sa doneze umbrele, palariute de soare si sucuri reci liderilor PSD.

Atragem atentia cetatenilor ca astfel de actiuni de manipulare vor continua pentru a ascunde in fond furtul pe care il pregateste USL.

Asa cum se poate citi printre randurile scrise de capetele infierbantate de la PSD, USL va folosi in exces urna mobila pentru a “recolta” un numar cat mai mare de voturi de la cetatenii care nu dau doi bani pe referendumul organizat de USL, in bataie de joc fata de lege si Constitutie, si care nu se vor prezenta la urne.

Reamintim ca PDL a recomandat neparticiparea la acest simulacru de referendum, organizat impotriva democratiei.

Adevarul e ca nu pot ei fura cat putem noi absenta!

Biroul de presă al
Partidului Democrat Liberal Dolj

 

Foto: oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.