Vasilescu susţine că în Craiova s-au prezentat la urne mai mulţi alegători...

Vasilescu susţine că în Craiova s-au prezentat la urne mai mulţi alegători decât la locale

409
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că în municipiul Craiova, oamenii au ieşit în număr foarte mare la vot pentru a-l demite pe Traian Băsescu

“Se ştie că este o  perioadă de concedii iar foarte mulţi locuitori ai marilor oraşe sunt ori în vacanţă ori la ţară. Cu toate astea am avut o prezenţă consistentă la vot în Craiova. S-a votat mai mult ca la alegerile locale, ceea ce spune foarte mult. Demonstrează că Craiova s-a săturat de Traian Băsescu. Aşteptăm numărătoarea finală. S-ar putea ca şansa noastră să fie voturile din diaspora şi cele de pe litoral, unde s-a votat masiv mai ales după ora 21.00. Oricum, părerea mea este că referendumul ar putea fi validat chiar dacă lipsesc câteva procente. În condiţiile în care am avut de-a face cu un boicot la cel mai înalt nivel, pornit chiar de la Traian Băsescu, iar 90 la sută din români votează pentru demitere, nu văd ce preşedinte ar mai putea rămâne în funcţie”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.