De săptămâna aceasta, se pot depune cererile pentru biletele de tratament

De săptămâna aceasta, se pot depune cererile pentru biletele de tratament

318
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pensionarii vâlceni care vor bilete de tratament, în 2012, pot depune cererile, începând de vineri, 27 ianuarie, la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA) Vâlcea.

De pe 30 ianuarie, cererile de bilete se vor primi la sediul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, pe tot parcursul anului 2012. „Cererea de solicitare a biletelor de tratament trebuie să fie însoţită, obligatoriu, de un cupon de pensie şi o copie de pe cartea de identitate. Fac apel la solicitanţii de bilete de tratament că numărul de înregistrare a cererii nu are nici un fel de importanţă în acordarea biletelor de tratament”, spune Gabriel Andreescu, directorul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea. Nu vor fi primite mai mult de două cereri depuse de o singura persoana. Pentru a evita pierderea timpului, solicitanţii pot trimite cererile şi prin poştă  pe adresa instituţiei.

Ioana Roman

ioana.roman@jurnalulolteniei.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.