Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

290
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sâmbătă, la ora 19.10, pe DN 55 A, în comuna Piscu Vechi, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 10 Poiana Mare l-au depistat în trafic pe C.CONSTANTIN, 49 de ani, din localitate, care a condus un autoturism având o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi zi, la ora 17.41, pe DN 6 B, în comuna Şimnicu de Sus, în localitatea Mileşti, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – BDNE, l-au depistat în trafic pe E.CRISTI, 28 de ani, din Craiova, care a condus autoturismul proprietate personală având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 28/29.07.2012, la ora 03.30, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Breasta, l-au depistat pe R.DARIUS, 33 de ani, din comuna Breasta, Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Breasta, având o îmbibaţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat.
Bărbatul a fost condus la Spitalului Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, iar pe numele său s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi în situaţia în care avea permisul de conducere în stare de suspendare.

Duminică dimineaţa, la ora 02.25, pe Calea Bucureşti din Craiova, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe P.ROMEO, 28 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.