Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

580
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

În data de  30.07.2011, la ora 23.25, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega aflându-se  în timpul executării unei acţiuni în comuna Perişor, l-au depistat în trafic pe B.CLAUDIU, 33 de ani, din comuna Pleniţa, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în  aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că M.VIOREL, 24 de ani, din comuna Afumaţi, Dolj, a încredinţat cu ştiinţă autoturismul mai sus menţionat, proprietate personală, pentru a fi condus pe drumurile publice, lui B.CLAUDIU, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare a autovehiculului spre a fi condus pe drumurile publice de o persoană în stare vădită de ebrietate.

 

 

Ieri seară, la ora 23.55, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 11 Bechet, a fost sesizată de G.CONSTANTIN, din comuna Ostroveni, Dolj, despre faptul că în dreptul locuinţei sale a avut loc un accident de circulaţie, fără victime.

Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au constatat că S.FILIMON, 23 de ani din comuna Amărăştii de Jos, Dolj, a pierdut controlul unui autovehicul şi a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea DN 55A.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere şi are o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.          Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În data de 30.07.2012, în jurul orei 21.00, o patrulă de siguranţă publică l-au depistat în trafic, pe DJ 102A, în comuna Işalniţa, Dolj, pe Ş.IONUŢ, 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere valabil.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.