Biroul Poliţiei Rutiere în acţiune pe străzile Craiovei

Biroul Poliţiei Rutiere în acţiune pe străzile Craiovei

693
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 

În data de 30.07.2012, efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat în Craiova, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea  străzii prin loc prevăzut cu indicator sau marcaj.

De asemenea, s-a acţionat şi pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor generate de conducătorii de vehicule cu tracţiune animală, pentru disciplinarea acestora.

La aceste activităţi au participat 17 ofiţeri şi agenţi de poliţie, care au oprit pentru control 213 vehicule şi au aplicat 169 sancţiuni contravenţionale, din care 21 pentru neacordare prioritate pietoni, au reţinut 25 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Valoare totală a sancţiunilor aplicate s-a ridicat la suma de 16125 lei.

Exemplu: S.EUGEN, 25 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe strada N. Titulescu şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversare pe marcaj, la intersecţia cu strada Iancu Jianu.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.