Surprins de jandarmi cu baioneta la brâu

Surprins de jandarmi cu baioneta la brâu

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Luni, 30 iulie a.c., în jurul orei 22.30, o patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată pe timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii publice, pe raza secţiei 5 Poliţie Craiova, s-a sesizat din oficiu despre faptul că pe str. Elena Farago, se află un bărbat care are asupra sa un cuţit tip baionetă.

Jandarmii au identificat persoana în cauză, stabilind că se numeşte S. Dănuţ, în vârstă de 58 de ani, din Craiova, iar în urma controlului corporal sumar efectuat a fost găsit asupra sa un cuţit tip baionetă în lungime totală de 40 cm..

Cel în cauză se face vinovat de comiterea infracţiunii de port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, alin. 1, pct. 1, din Legea  61/1991 Republicată



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.