Lia Olguţa Vasilescu: Nimeni nu poate contesta decizia absolut corectă a CCR

Lia Olguţa Vasilescu: Nimeni nu poate contesta decizia absolut corectă a CCR

299
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, consideră că, în perioada următoare, instituţiile statului trebuie să lucreze în colaborare pentru a face o evidenţă exactă a românilor cu drept de vot dar şi a aflării cifrei exacte a populaţiei României.

 

“Decizia Curţii Constituţionale este una obiectivăşi corectă. La referendum, pe listele electoarale au apărut persoane decedate de mai mulţi ani. Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate are o evidenţă foarte clară, de asemenea şi Ministerul Administraţiei şi Internelorşi dacă se lucrează în colaborare între instituţiile statului vom avea o evidenţă clară a numărului de alegători. Totodată, rezultatul recensământului trebuia aplicat din primăvară dar au existat anumite persoane care nu au fost interesate de scăderea numărului de parlamentari. Iată că este o situaţie de viaţă şi de moarte. În ultimii ani nu s-au operat niciun fel de modificări. Cred că nimeni nu poate contesta că decizia CCR este una absolut corectă”, a declarat, pentru Lupa, primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu.

 

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-10-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    272

    femeie
    hai sa facem treaba aici in craiova
    sa lasam politica demla cotroceni

    sau asta e gadul tau …sa puna voiculescu mana pe tara alaturi de ceilalti

    personal ma doare in — de cine e presedinte
    noua sa ne mearga bine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.