Mihai Fifor: Decizia CCR este corectă

Mihai Fifor: Decizia CCR este corectă

231
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PSD Craiova, Mihai Fifor, a declarat, pentru LUPA, că decizia Curţii Constituţionale de pe 12 septembrie ar putea schimba „destinul acestei naţiuni”.

„Decizia CCR este o decizie corectă. Era nevoie de un timp pentru clarificarea situaţiei legate de numărul persoanelor înscrise în listele electorale, tocmai pentru a putea dovedi necesitatea validării referendumului. Nu putem decât să salutăm modul de a decide al CCR şi să credem că perioada care urmează va fi una în care se vor aduce clarificări importante legate de modul în care s-a desfăşurat scrutinul din 29 iulie. Important este faptul că nu s-a putut trece peste actul democratic de voinţa a 7,4 milioane de români, care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu. Am încredere în faptul că, până pe 12 septembrie, instiţutiile statului vor furniza toate cele necesare în susţinerea unei decizii favorabile validării referendumului. Ca o concluzie, sunt optimist şi aştept cu nerăbdare decizia finală a CCR, o decizie care, în opinia mea, are puterea de a schimba destinul acestei naţiuni, deschizând un nou capitol în istoria României”, a declarat Mihai Fifor, preşedinte PSD Craiova.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.