Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

279
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

În noaptea de 02/03.08.2012, la ora 0100, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe Ș.IONUȚ, 20 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea București din Craiova, având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

Pe numele craioveanului poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

 

 

La data de 02.08.2012, în jurul orei 18.30, o echipă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 2 Breasta şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare l-a depistat în trafic, pe DJ 606 în comuna Pleşoi, pe B.IULICĂ, 59 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autoturismul.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile  OUG nr. 195/2002.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.