Zgonea: Traian Băsescu să înceteze cu amenințările la adresa primarilor și funcționarilor...

Zgonea: Traian Băsescu să înceteze cu amenințările la adresa primarilor și funcționarilor publici

556
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, consideră incalificabilă amenințarea proferată de președintele suspendat Traian Băsescu la adresa primarilor și funcționarilor din MAI.

 

 “Este inacceptabil că un președinte suspendat, un om care a ocupat cea mai înaltă funcție în stat, proferează amenințări cu pușcărie în direct la televizor. Este o formă de presiune fără precedent asupra oamenilor din aceste instituții și fac apel la Traian Băsescu să îi lase în pace pe acești oameni. Acest tip de abordare nu are nicio legătură cu valorile democratice și cu valorile Uniunii Europene, ci exprimă o gândire medievală, exprimă brutalitate și dispreț față de reguli. Nici măcar dictatorii moderni nu proferează amenințări atât de directe”, a susținut Valeriu Zgonea. Vicepreședintele PSD îi solicită lui Traian Băsescu să nu mai facă presiuni asupra instituțiilor și a oamenilor. “Îi solicit lui Traian Băsescu să nu mai facă presiuni asupra instituțiilor și a oamenilor, ci să aștepte clarificarea situației și decizia finală a Curții Constituționale. Asta, dacă în ceasul al treisprezecelea nu vrea să arate o urmă de rațiune și să demisioneze în urma opțiunii exprimate categoric de cei care au participat la referendumul din 29 iulie”, a spus Valeriu Zgonea.

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.