Fiul lui Caiac vrea să fie eliberat sub control judiciar

Fiul lui Caiac vrea să fie eliberat sub control judiciar

1.068
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Magistraţii Curţii de Apel Craiova vor decide, mâine, dacă admit sau nu cererea de eliberare sub control judiciar depusă de apărătorii lui Cosmin Alexandru Pîrvu, fiul Caiac.

În luna iulie, acesta alături de alţi opt tineri, au arestaţi pentru trafic de droguri.

Traficanţii au fost urmăriţi timp de mai multe luni. Drogurile se vindeau într-o casă închiriată. În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit că aici era un adevarat depozit de droguri şi substanţe interzise. Traficanţii primeau drogurile prin poştă din străinătate. Unul din membrii reţelei a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu substanţe etnobotanice. Imediat, poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii.

Fiul lui Caiac nu este la prima abatere. În aprilie,  poliţiştii rutieri au fost sesizaţi că la intersecţia Ştirbei Vodă cu Banul Stepan a avut loc un eveniment rutier, la volanul maşinii fiind fiul interlopului Caiac, Alexandru Cosmin Pîrvu (24 ani).

 

“Din primele cercetări s-a stabilit faptul că acesta în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe esplanda din faţa Parcului Tineretului şi a lovit gardul împrejmuitor, fără a rezulta victime omeneşti. Acesta emana miros de băuturi alcoolice motiv pentru care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest şi întrucât a refuzat a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat atunci, agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În 2010,  Cosmin Alexandru Pârvu, fiul lui Mihai Pîrvu, a mai fost prins conducând fără permis şi având la el un gram de substanţă albă care părea a fi cocaină.

Reprezentantii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au amplasat atunci  un filtru pe bulevardul Tineretului din Craiova. Printre cei opriţi a fost şi Alexandru Cosmin Pîrvu, care conducea maşina personală deşi avea permisul suspendat. La percheziţia corporală s-a depistat că tânărul avea la el un gram de susbtanţă albă, fără miros, care a fost trimis la laboratorul de Analize Fizico-Chimice pentru a se stabili dacă este vorba de cocaină.

Tânărul pugilist s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere a unui autoturism pe drumuri publice având pemisul auto suspendat.

Sursa: oradedolj.ro


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.