Solomon: Nu-mi convine să fiu susţinut de PDL

Solomon: Nu-mi convine să fiu susţinut de PDL

433
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antonie Solomon este decis să se abţină de la comentariile politice la adresa colegilor de partid. Nu este vorba despre membri UNPR ci de cei ai PDL deoarece Solomon îşi plăteşte încă banii pentru cotizaţie aici. „Mai sunt membru PDL. Şi a ieşit o întreagă nebunie când am spus că mi-aş dori să candidez din partea UNPR, dar nu mai fac comentarii politice la adresa celor din Craiova. Cel puţin nu acum, îi las să mă înjure ei, să mă facă cum vor. (…) Eu ştiu ce drum am, nu mi-e ruşine să-i privesc pe craioveni în ochi şi, din câte am constatat eu, mă bucur de simpatia oamenilor şi asta e mare lucru. nu ştiu ce au făcut ei în afară de a-i pune beţe în roate primarului. Puteau să ajute salariaţii din Primărie, nu să trăiască o dramă, 5 milioane pe lună, nici cât o femeie de serviciu. Eu am reuşit să găsesc soluţie legală să le aduc încă 50 la sută la salariu. Nu ştiu ce înseamnă în plus 2-3 milioane, dar e ceva pentru ei”, spune Antonie Solomon. Întrebat de sondajele de opinie, Solomon recunoaşte că a comandat câteva dar nu vrea să le facă publice pentru că „stau bine pe scaun, mă simt bine, nu scârţâie nimic”.

De asemenea, Solomon consideră că în viitorul Consiliu Local Municipal Craiova trebuie să existe persoane care să vină din toate structurile societăţii. „Îmi trebuie un consiliu care nu să fie la dispoziţia mea, dar aş vrea altceva, din toată structura societăţii. Să văd şi un profesor universitar, şi un doctor, şi un tânăr. Nu îmi plac oportuniştii care pun două afişe şi după aceea vor consilieri, vor directori, vor nu ştiu ce … şi iese ce iese? Dar Dumnezeu e mare, iar puterea lui e şi mai mare”, a mai spus Solomon.

Antonie Solomon susţine că nu i-ar conveni să existe la viitoarele alegeri liste comune PDL şi UNPR. „Sincer, nu mi-ar conveni mie. E bine să fie o alianţă în care să stabileşti nişte reguli, să nu te înjuri, să nu îţi dai la picioare, dar liste comune nu mi-ar conveni. Să-i lăsăm să vedem care e forţa UNPR-ului, care e forţa PDL-ului. Păi aşa ce să spun, să facem un sondaj, PDL are 10 sau 8 la sută, iar UNPR – 2 la sută şi eu am 70 sau 75 la sută. Cine stabileşte listele să zică opt de la noi, opt de la voi. Nu, nu-mi convine. Şi nu-mi convine nici să fiu susţinut de către PDL”, a mai spus Antonie Solomon.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.