Antonie Solomon: Nu ştiu ce este Arafat pentru România şi ce a...

Antonie Solomon: Nu ştiu ce este Arafat pentru România şi ce a făcut

521
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Edilul Craiovei a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că oamenii trebuie să protesteze civilizat. „Domne, e dreptul cetăţeanului. Dar să o facă organizat şi, bineînţeles, cei care sunt ONG sau sindicate să vină să-şi ia aprobare pentru că nimeni nu e mai presus de lege. În Romînia se trăieşte prost, am spus-o de atâtea ori. Eu am o filozofie aparte, suntem pus prost, la răspântii de drumuri, iar I.D. Sârbu spunea odată că atunci când am trădat pe nemţii şi ne-am dat cu ruşii, a doua zi nu ai mai găsit nici picior de filo-german prin ţară, toată lumea era cu ruşii. Deci acesta este poporul român, s-a plămădit cum s-a plămădit. Nu s-a trăit bine nici pe vremea lui Mihai Viteazul, nici a lui Ştefan cel Mare, nici a lui Ceauşescu. Dar acum am avut o şansă uriaşă. Noi, românii, clasificaţii în primele 11 state din UE care îşi lămuriseră ceea ce trebuiau să facă în privinţa reformelor şi stabilităţii ţării”, a spus Solomon.

Edilul susţine însă că nu Traian Băsescu este vinovat de „derapajul democratic” din România. „România nu a intrat într-un derapaj datorită lui Traian Băsescu, în primul rând. El a fost cu gândirea şi cu acţiunea şi a fost apreciat de toază comunitatea europeană”, susţine Solomon.

Primarul Craiovei crede totuşi că protestele de stradă sunt o consecinţă a anipulării maselor. „Nu ştiu ce înseamnă Arafat pentru România asta şi ce a făcut. Vorba lui Mircea Dinescu, un brancadier, deci nu mă intersează. Dar eu spun că protestele în stradă au fost manipulate. Nu poţi să vii cu 800 sau 600 de ultraşi la Bucureţti, de la Dinamo şi Steaua, şi să te baţi cu jandarmii pentru că ţi-ai adus aminte că la un ştiu ce meci cu Steaua, i-au  bătut pe câţiva de acolo. Şi după aceea, să strigi <<Jos Băsescu>>. Mi se pare ciudat. De ce nu a zis nimic până atunci şi acum, dintr-o dată, hai să ne batem cu jandarmii”, a opinat Solomon,

Antonie Solomon mai spune că printre protestatari au ieşit în Piaţă şi oameni care ar trebui să nu se declare nemulţumiţi. „Adică ieşi în stradă că ai 30 de milioane pensie şi ţi-a tăiat 2 milioane. Cei care au fost în piaţă sunt cei care sunt nemulţumiţi că nu mai au 35 milioane de lei pensia, ci au numai 30. Culmea era şi un fin de-al meu, care nu a venit la mine să-i dau aprobare dar pe care îl ştiam. Eu primesc 33 de milioane, ca primar, şi toate reproşurile voastre, iar tu stai la pensie şi ai 30 de milioane şi mai ieşi în stradă”, a mai spus Solomon.

Sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4719

    Antonie Solomon: Nu ştiu ce este Arafat pentru România şi ce a făcut

    Fantani, cu siguranta nu a facut!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    921

    E sarac, cinstit, cult, patriot,mare fantanr si spune adevarul

    ZERO TOLERANTA PENTRU STATUL CRIMINAL
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-06-2006
    Mesaje
    532

    Pai da tu si Basescu traiti bine! Restu se prefac…

    !!!Best option!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.