Bunuri distruse de la un incendiu de vegetaţie uscată

Bunuri distruse de la un incendiu de vegetaţie uscată

276
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii de la Detaşamentul Slatina au intervenit astăzi, la ora 11.20, în municipiul Slatina, bulevardul A.I. Cuza, bloc GA 15, scara A, etaj 9, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la apartamentul lui
Ajunşi la locul intervenţiei cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, aceştia au găsit în flăcări furajele din gospodăria bărbatului şi două anexe gospodăreşti. În momentul sosirii militarilor la solicitare, pentru stingerea focului acţionau două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă de la SVSU Castranova şi SVSU Apele Vii. Cu toate eforturile salvatorilor care au acţionat mai bine de o oră pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au fost distruse de flăcări circa 2 tone de furaje, două anexe gospodăreşti în care erau depozitate circa 50 ml gard din lemn şi vegetaţie uscată pe aproximativ 2 hectare. Cauza incendiului este folosirea focului deschis în spaţii deschise pentru arderea miriştilor, incendiul propagându-se la bunurile din gospodăria bărbatului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-07-2010
    Mesaje
    26

    Asta ține si de inconstienta persoanelor care ” se joaca cu focul ” doar nu traim in povestea ” Fetita cu chibrituri „. Este destul de cald.. arsita.. INCONSTIENTA SE PLATESTE.. cateodata SCUMP !

    O tara ce nu-si cunoaste trecutul este ca un copil care nu-si cunoaste parintii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.