Accident de circulaţie uşor

Accident de circulaţie uşor

337
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 07/08. 08.2012, în jurul orei 02.00, P.IONUŢ, 24 de ani, din comuna Siliştea – Gumeşti, judeţul Teleorman în timp ce conducea o autoutilitară, pe Calea București din Craiova, a efectuat manevra de întoarcere de pe un sens pe altul prin viraj stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din spatele său, condus de către B.FLORIN, 21 ani, din Bălceşti, Vîlcea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a ANCUȚEI B., 23 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt şi a conducătorului auto în vârstă de 21 de ani.

Pe numele lui P.IONUŢ a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

În jurul orei 00.15, pe DC 5, în comuna Întorsura, C.ALEXANDRU, 20 de ani, din oraş Filiaşi în timp ce conducea o autoutilitară tip platformă, pe care se afla un autoturism,într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare,a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard din beton după care s-a răsturnat.

În urma accidentului conducătorul auto a fost accidentat uşor, în cauză fiind continuate cercetările de către poliţiştii Biroului Rutier Craiova în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.