Craiova. Pact PDL – PSD pentru protejaţii lui Dincă

Craiova. Pact PDL – PSD pentru protejaţii lui Dincă

342
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pedelistul Flavius Sirop va rămâne director la SC Salubritate Craiova Srl. Evaluarea cântată de primărie la Salubritate, imediat după instalarea primarului Lia Olguţa Vasilescu, s-a stins la fel de repede pe cât a început. Pedelistul Bogdan Apostol, finul fostului viceprimar şi contracandidat al Olguţei Vasilescu, Mărinică Dincă, PDL, rămâne şi el director executiv adjunct la SC Pieţe şi Târguri Craiova Srl. Mai mult, chiar şi Gabriel Şerban, PDL şi el, administratorul de la Pieţe demis pentru a-i face loc penelistului Cătălin Resceanu, va ocupa un post de directoraş în unitatea pe care a condus-o până mai ieri. Toate astea sunt rezultatul unei înţelegeri PSD – PDL, mai degrabă Mărinică Dincă – Olguţa Vasilescu. Dacă mă întrebaţi, e doar o chestiune de timp până ce pedeliştii de la Pieţe vor fi obligaţi să-şi ia zborul, dar asta e numai treaba negociatorilor PSD – PDL! Cea mai mare miză a pactului este însă postul soţiei lui Mărinică Dincă, Oana Dincă, de şef al Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Dolj. Ce a dat sau urmează să dea la schimb Dincă este încă neclar. Unele surse vorbesc de o înţelegere pornită încă înainte de campania electorală, care s-ar derula, deocamdată, în termenii conveniţi.

Marian Bădîrci



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    435

    Asemenea manevre erau cunoscute ca ” rotire de cadre’ pe timpul raposatului…

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    297

    Toti fac chestii din astea … nu ma mira ca si gogutza face asa ceva

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.