S-a dat verde pentru realizarea Craiova Water Park

S-a dat verde pentru realizarea Craiova Water Park

710
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Craiova a demarat procedurile de licitaţie pentru realizarea obiectivului „Craiova Water Park”, proiect în valoare de 65,959,244.86 lei, bani din fonduri europene însă cu o cotă de finanţare şi din partea municipalităţii craiovene.

Conform anunţului de licitaţie, este voba de lucrări de execuţie pentru obiectivul „Craiova Water Park” – Complex de agremen acvatic în Parcul Tineretului din municipiul Craiova. Anunţul a fost publicat pe SEAP pe 1 august 2012. Valoarea estimată totală este de 65,959,244.86 RON. Contractul cuprinde lucrări de construcţii de clădiri, lucrări de construcţii de complexe pentru petrecerea timpului liber, lucrări de construcţii de piscine, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii de apă şi canalizare şi de conducte de evacuare. „Am scos la licitaţie contractul pentru că sunt bani pe fonduri europene şi pierdem aceste finanţări. Însă, din punctul meu de vedere, Primăria Craiovei nu ar fi trebuit să realizeze un asemenea obiectiv. Banii pe care îi dăm pe cofinanţare îi puteam folosi la alte investiţii. O altă investiţie pe care nu aş fi făcut-o este Centrul Multifuncţional”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Sursa: lupamea.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    gop
    Junior
    Data de inscriere
     16-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    78

    nu se putea opri tampenia asta ? pe acolo nu mai luase lumea toate bolile de piele din lume.

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     23-09-2007
    Mesaje
    97

    nu se putea opri tampenia asta ? pe acolo nu mai luase lumea toate bolile de piele din lume.

    Nu credca se va opri asta, Mititelu a sponsorizat-o pe Olguta in campanie, acum e timpu sa fie platit.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    46

    Acum sa fiu sincer lui Olguta nu ii convine nimic. Stie numai sa arunce cu noroi in proiectele incepute de Solomon si nu ma astept ca ea sa vina vreodata cu ceva planuri concrete in afara de promisiuni.
    S-a laudat cu destule: echipa de fotbal, cartierele periferice si multe altele…dar ea umbla tot dupa mai multi votanti.
    In rest e bine ca stie ca sa atace proiecte care dupa parerea fac numai bine orasului, dar tot timpul o sa se gaseasca unii care sa zica contrariul. Un exemplu e Parcul Tineretului…care mai toti se plangeau ca de ce acolo, ca nu se duc etc….iar rezultatele se vad. La fel si Water Park-ul care daca se va realiza conform planului va fi un succes.

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    92

    fonduri europene sau finantare din partea primariei este acelasi lucru.
    banii europeni sunt tot banii nostrii!
    faceti strazile,canalizarile….puneti cosuri de gunoi pe strazi….aveti alte lucruri mai importante de facut

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.