26 de biblioteci din Dolj primesc calculatoare prin Programul Biblionet

26 de biblioteci din Dolj primesc calculatoare prin Programul Biblionet

529
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a patra etapă a Programului Biblionet desfăşurat în acest an va include 26 de biblioteci din judeţul Dolj. Proiectul, derulat pe o perioadă de cinci ani, de către Fundaţia IREX, îşi propune să faciliteze accesul gratuit la informaţie, prin dezvoltarea unui sistem de biblioteci publice moderne. Fiecare unitate din cadrul acestei serii va primi un pachet constând în computere desktop cu monitoare şi periferice, un proiector, un ecran pentru proiecţie, un scanner, o imprimantă, un router wireless, un cablu UTP5 de 10m şi, acolo unde este cazul, un switch. Calculatoarele dispun de licenţă soft sistem de operare Windows şi Microsoft Office, plus diverse utilitare şi programe multimedia.
Cele 26 de unităţi care vor fi incluse în programul Biblionet sunt cele din Apele Vii, Argetoaia, Botoşeşti Paia, Brădeşti, Bratovoeşti, Breasta, Caraula, Castranova, Cioroiaşi, Coţofenii din Dos, Filiala nr. 4, Filiala nr. 3, Giubega, Izvoare, Mischii, Murgaşi, Piscu Vechi, Predeşti, Sălcuţa, Scaeşti, Şimnicu de Sus, Terpeziţa, Teslui, Unirea, Vârtop şi Verbiţa.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.