PDL Dolj contestă competența Direcției de Evidența Populației

PDL Dolj contestă competența Direcției de Evidența Populației

620
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 CRAIOVA. Potrivit unui comunicat de presă al PDL Dolj, printr-o adresă transmisă miercuri, 8 august 2012, Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Dolj solicita autorităților locale de la nivelul județului să răspundă dacă în perioada 2009 – 2012 au fost sau nu transmise actele de identitate ale persoanelor decedate, către Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, competent în preluarea acestor documente.

“Șeful acestei instituții, domnul director executiv Marin Stanica, solicita de fapt informații pe care Directia de Evidență a Persoanelor ar fi trebuit sa le verifice periodic, sa le reactualizeze în timp real, să le aibă permanent la dispoziție și să le pună la dispoziția celor în drept. Dacă nu le are, singura concluzie pertinentă ar fi ca domnul director nu și-a făcut treaba pentru care este plătit de la bugetul statului”, se arată în comunicatul PDL.

Democrat-liberalii solicită, în acest caz, demisia directorului de la Evidența Populației, dar și a președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.