SIMŢUL CIVIC DEZVOLTAT L-A FĂCUT PE UN TÂNĂR DE 20 DE ANI...

SIMŢUL CIVIC DEZVOLTAT L-A FĂCUT PE UN TÂNĂR DE 20 DE ANI SĂ ÎNPOIEZE UN PORTOFEL PLIN CU BANI

297
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat COTOI VALENTIN, 20 de ani, din municipiul Craiova care a predat un portofel în care se aflau mai multe documente, carduri bancare însoţite de codul PIN, dar şi suma de 1.000 lei.
Tânărul le-a declarat poliţiştilor faptul că, aseară, în timp ce se afla la alergare în Parcul Nicolae Romanescu a găsit un portofel, iar în momentul în care l-a deschis a fost surprins când a văzut suma de bani, dar şi documentele. Punându-se în situaţia celui care a pierdut portofelul respectiv craioveanul a luat hotărârea de a-l preda păgubitului.

Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul celui păgubit, un craiovean, care a fost surprins să constatate faptul că îşi pierduse portofelul cu o seară înainte.
Acesta s-a prezentat la sediul Secţiei 3 unde şi-a recuperat bunurile şi l-a felicitat pe tânărul de 20 de ani, urându-i succes şi recunoscând faptul că este un exemplu pentru mulţi alţii.

COTOI VALENTIN a mai declarat şi faptul că este în curs de pregătire fizică întrucât anul viitor intenţionează să se înscrie la concursul de admitere la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, urmând exemplul fratelui său care este ofiţer de poliţie la un post din judeţul nostru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.