Judecătoarea Carmen Mladen a cerut să fie eliberată sub control judiciar.

Judecătoarea Carmen Mladen a cerut să fie eliberată sub control judiciar.

285
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Caremn Mladen a cerut la începutul acestei luni magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti să fie eliberată sub control judiciar. Cererea i-a fost respinsă, iar un nou termen în proces va avea loc pe data de 22 august.

Carmen Mladen este acuzată de şantaj sexual, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 5000 de euro de la Matei Catrinoiu, preşedintele PNŢCD Gorj. Judecătoarea întreţinea relaţii sexual cu oameni de afaceri sau politicieni, după care le cerea bani pentru a nu divulga secretul. Victimele erau căsătorite.

Judecătoarea d ela Curtea de Apel din Craiova, a fost arestată în luna iulie, iar la câteva zile a fost suspendată din funcţie. Carmen Mladen a spus în faţa instanţei că este nevinovată „Nu reprezint pericol social şi vreau să fiu eliberată sub control judiciar“,a  spus Mladen în faţa instanţei.

Cererea i-a fost respinsă ca nefondată, iar magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au stability un nou termen în process pentru data de 22 august.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.