„TIR cu lemn răsturnat în şanţ, la Strejeşti ”

„TIR cu lemn răsturnat în şanţ, la Strejeşti ”

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipajele de descarcerare şi prim ajutor din carul SMURD Slatina au intervenit în această dimineaţă, la ora 07.04, în comuna Strejeşti, sat Colibaşi, unde, un autocamion încărcat cu lemn s-a răsturnat în şanţ. În sprijinul paramedicilor au venit şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
În momentul sosirii echipajelor la locul solicitării, cele trei victime, toate aflate în tir-ul răsturnat, reuşiseră să iasă din autovehiculul avariat. Paramedicii au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 27 de ani, Costinel F., din localitatea Berevoieşti, judeţul Argeş, pasager în autocamion, care a fost găsit de aceştia conştient, prezentând excoriaţii la nivelul feţei, membrelor superioare şi dureri crevicale şi craniene. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Tot la spitalul Slatina au ajuns şi ceilalţi doi bărbaţi, Iosif U., 52 de ani şi Gheorghe B., 38 de ani, ambii din Berevoieşti-Argeş, transportaţi de ambulanţele de la SJA, conştienţi, fără răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.