Craioveanul Marius Ionescu aleargă în proba de maraton de la Jocurile Olimpice

Craioveanul Marius Ionescu aleargă în proba de maraton de la Jocurile Olimpice

944
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Marius Ionescu este legitimat la Clubul Sportiv Municipal din Craiova şi este primul roman care va alerga în proba de maraton din 1964 încoace. Tânărul a pus prima dată piciorul pe o pistă de alergare când avea doar 10 ani. Acum la 28 se poate lăuda că are peste 55 de medalii obţinute la diferite concursuri, atât în ţară cât şi în străinătate.

Marius Ionescu susţine că s-a pregătit foarte mult pentru proba de maraton la care va participa astăzi „Am alergat cât 700 de kilometric pe lună. Visul meu a fost să ajung la Jocurile Olimpice şi vreau să mă descurc foarte bine“, a povestit maratonistul.

Marius Ionescu a doborât un record la un semimaraton, unde a parcurs 21 de kilometric într-o oră şi trei minute „În cei 18 ani de muncă am făcut multe sacrificii, dar nu îmi pare rău. Acum pot să spun că fără sport nu pot trăi“, a mai povestit Marius Ionescu.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.