Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

267
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 10.08.2012, în jurul orei 11.00, în comun Daneţi, DJ 561 C, lucrători din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe T.CRISTIAN, 19 ani, din Dobroteşti, Dolj, în timp ce conducea un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna aprilie a.c.

Pe numele tânărului poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

 

 

Vineri, 10.08.2012, în jurul orei 14.30, în comuna Măceşu de Jos, pe strada Mihail Eminescu, lucrători ai Formaţiunii Rutiere Segarcea  l-au depistat în trafic pe C.ALEXANDRU, 25 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de  0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În seara zilei de vineri, 10.08.2012, ora 22.45, în oraşul Dăbuleni, la intersecţia străzilor Unirii cu Constantin  Brâncoveanu, P.IONUT, 26 de ani,  din localitate, în timp ce conducea autoturismul, fără a  deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un gard metalic.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

 

 

În noaptea de 10/11.08.2012, ora 00.15, în Băileşti, pe strada Independenţii, lucrători din cadrul poliţiei municipale l-au depistat în trafic pe B.MARIUS, 30 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R. pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

 

 

În ziua de 10.08.2012, ora 17.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe N.ION, 39 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe str. George Enescu, având o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Craioveanului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, conform OUG nr. 195/2002 R pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

  •  

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 06.15, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 3 Bucovăţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că în satul Gura Văii a avut loc un eveniment rutier.

Echipa de poliţişti ajunsă la faţa locului a stabilit, din primele cercetări, faptul că D.VALTER, 27 ani,  din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism care a pierdut controlul autoturismului, intrând cu acesta în şanţul de pe marginea drumului. D.VALTER a fost testat cu aparatul etilotest, având o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală conform prevederilor OUG 195/2002 R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.