Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

256
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 10.08.2012, în jurul orei 16. 30, în Craiova, pe Aleea I Abatorului, G.GABRIEL, 34 de ani, din Băileşti, Dolj, în timp ce conducea un autoturism  nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a intrat în coliziune cu un moped condus din sens opus de către I.A., 17 ani, din Craiova.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară craioveanului de 17 ani, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

La data de 11.08.2012, ora 12.09, în localitatea Galiciuica, pe strada Lăcrămioarei, C.F., 12 ani, din localitate, fiind nesupravegheată, a condus un moped, neînregistrat, avându-l ca pasager pe C.T., 3 ani, şi datorită lipsei de experienţă a pierdut controlul ghidonului lovind frontal gardul împrejmuitor al unei locuinţe.

În urma impactului  au fost accidentaţi uşor ambii ocupanţi ai mopedului şi au fost transportaţi la Spitalul Băileşti unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.