CS Apă a pierdut amicalul cu Sportul Vişina Nouă

CS Apă a pierdut amicalul cu Sportul Vişina Nouă

366
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deşi suporterii au venit la meci înfruntând ploaia, CS Apă nu a reuşit să se impună. Prima fază notabilă a meciului a avut loc în minutul 22, când portarul de la CS Apă, Barbu, l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe atacantul formaţiei adverse, arbitrul Liviu Cincă acordând un penalty. Barbu s-a revanşat şi a reuşit să-şi răscumpere greşeala, apărând şutul pe partea stângă trimis de Aria. În minutul 47, după o bâlbâială în careul de 16 metri a elevilor lui Victor Naicu, oaspeţii de la Vişina au deschis scorul, Stănescu fiind autorul primului gol. Schimbările făcute la pauză au permis echipei vizitatoare să-şi majoreze avantajul, Chelan marcând pentru 2-0 cu un şut la rădăcina bării. Directorul sportiv de la Sportul, Adrian Rafailă, s-a arătat mulţumit de joc.

 

„Am întâlnit o echipă bună, foarte bine organizată, cu un joc bun, agresiv. A fost un joc util, chiar dacă CS Apă este o echipă nou-promovată din Liga a IV-a şi este normal să mai aibă mici probleme”, a declarat Rafailă.

„Până la primul meci oficial vom rezolva problemele de lot”

Victor Naicu, antrenorul celor de la CS Apă, s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi. Acesta susţine că o parte dintre jucători nu au avut timp să se acomodeze cu echipa, fiind veniţi de puţin timp.

 

„A fost un meci amical ca oricare altul, per ansamblu sunt mulţumit de jocul echipei. Îmi pare rău că am suferit prima înfrângere chiar pe terenul de la Balş, eşec care a survenit în urma introducerii în teren a unor jucători care nu au participat la sesiunea de pregătire de până acum. Una peste alta, până la primul meci oficial vom rezolva problemele de lot, în ultimele zile au avut loc negocieri cu trei jucători care încă nu au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului”, a declarat Naicu.

CS Apă Craiova: Barbu, Franc, Orban, Neacşu, Preda, Gheorghiţă, Niţă, Şoavă, Ionescu, Badea, Burcea. Au mai evoluat: Surdu, Firulescu, Ştefan, Belu, Căle, Ionele, Băia, Stancu, Istudor, Trăistaru, Istinie, Sodoleanu, Tâmplaru şi Lupu.


Sportul Vişina Nouă:
Stancu, Grigore, Ignat, Radu, Iepure, Dumbravă, Căpraru, Aria, Iancu, Ghiţă, Rotaru. Au mai evoluat: Lilea, Mihai, Trică, Glişcă, Stănescu şi Chelan.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.