Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

295
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 12.08.2012, ora 14.45, pe D.N. 65,  în  localitatea  Pieleşti, R.DAN0, 42 de ani, din localitatea Slatina, judeţul Olt în timp ce conducea un autoturism, dinspre Craiova către Balş,  nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul condus de către H.MARINEL, 44 de ani, din Ploieşti, judeţul Prahova în aceeaşi direcţie de mers, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui R.INGRID, 41 de ani şi R.S., de 7 ani, ambele din Slatina, pasagere în primul autoturism.
 
•  
 
Ieri, 12.08.2012,  în jurul orei 17.00, în comuna Sadova, pe D.N. 55, S.ALIN, 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, din cauza vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat-o cu partea dreaptă pe S.IONELA, 28  ani, din aceiaşi localitate, care se afla pe acostament, în aceeaşi direcţie de mers.
Din accident a rezultat rănirea gravă a femeii în cauză, care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, poliţiştii ajunşi la faţa locului stabilind şi faptul că autoturismul condus de S.ALIN nu era înmatriculat în circulaţie.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
 
•  
 
La data de 12.08.2012., ora 20.30, Ş.IULICĂ,  36 de ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, în câmp, în zona localităţii Celaru, pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul autoturismului răsturnându-se într-un canal de irigaţii.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului M.I., de 16 ani, din Celaru, pasager pe bancheta din dreapta faţă a autoturismului.
Conducătorul auto a fost testat rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni pentru recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.