Scrisoare pentru un prieten (1)

Scrisoare pentru un prieten (1)

659
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 5,00)

Mi-ai dat veste buna ca ai iesit la pensie .Vestea proasta e ca am iesit si eu , la noi, pensia era pe cand nu se vedea , azi o vedem si nu e . Prima mea vacanta a fost aici intre blocuri , unde am jucat risca, am castigat ceva dar la noi dai cu banul in sus si pana vine jos se devalorizeaza . Important e ca am prins in buchetul vietii mele un znop de trandafirasi si personal am inteles ca sunt la varsta la care ai din toate cate nimic , vorba lui nea Iancu . Acum cand in clepsidra mea a mai ramas nisip putin si timp deloc, ma privesc toti ca pe un obiect familiar vechi si antic.Ca ceva sa devina pretios, prin vechime, trebuie sa treaca cel putin o suta de ani , sunt dispus sa astept. Intelepciunea popoulara ne invata ca fiecare varsta are frumusetiile ei . Ca frumusete, mie mi-ar fi prin preajma doar o vecina cu dimensiuni si greutate, da vorba mesterului Tudorica , la varsta noastra daca vezi o femeie goala ti-e frica sa nu raceasca . Slava Domnului, acum am timp sa fac piata, se gasesc de toate , inclusiv grau curat, de coliva, da nu stiu de ce tocmai acum s-a spus la televizor , ca la noi , preturile la alimente sunt duble fata de Europa spre a fi evitata obezitatea la batranete . Apropo de batrani sa-ti zic un banc haios : cica pe culoarele unui spital fugeau brancardierii cu un batranel pe targa. care intreba sfios „Unde ma duceti flacai?!” „La morga tataie” .”Pai inca n-am murit.”

„Pai inca n-am ajuns ” noroc ca televiziunile pun lucrurile la punct . Mereu auzi ca un batranel a fost consumat partial de o haita de caini veseli si comunitari . In rest ce sa-ti spun ? tinerii ne respecta si ne alinta cu nea Boso sau bai dinozaurilor !. In schimb femeia care vinde lumanari la poarta cimitirului s-a interesat miloasa daca am venit pe acolo in trecere sau raman .

E frumos ca te preocupi, ce medicamente sa-mi trimiti…. Nu e nevoie , pentru reumatism , se merge la marginea Brasovului , intre pubele si te calca ursu’, iar pentru prostata e bun ceaiul de ghimpe, compensat . Daca iti spun cat costa aici medicamentele iti cade parul in ochi . De aceea se face totul ,ca sa putem muri sanatosi . Ma intrebi daca mai am masa de ping pong la care te-am invatat sa joci . Nu o mai am , am dus-o la bariera s-o calce trenul. deoarece urmeaza sa fim evacuati din casa de un urmasi cica a lui Stefan cel Mare . Eu ii Multumesc Lui Dumnezeu ca mai pot face mici plimbari inofensive cu liftul , numai dupa revizii . Intrerup aici corespondenta noastra intrucat a venit sotia mea cu tensiometrul pentru ca tocmai s-a afisat intretinerea pe Noiembrie. In rest sunt optimist, pentru ca aici , pe plaiul mioritic daca nu murim o sa fie si mai rau . Mi-e teama doar ca m-am nascut in Romania si sa nu mor in Becalia . Cu dor si drag prietenul tau .
P.S. Din Ianuarie ne maresc castigurile cu 8% corelate cu preturile care au crescut doar cu 30% , cresterile vor fi cica reparate in Iulie , ma refer la preturi .
Cu drag eu transfugul , si nu uita ca uneori ma mai filmeaza si ma pun pe youtube crezand ca poate ne mai putem vedea alergand pe patinuar si prin parcurile satesti , stii, sunt superbe .
Cu mult drag ma opresc aici si promit sa continuam data viitoare de nu cumva va fi mai vrednica femeia din fata cimitirului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     10-01-2010
    Locatie
     UƒO±O§USUˆUO§ / O¨UˆU„UˆU†USO§
    Mesaje
    3497

    Nu-mi vine sa cred in ce hal am ajuns, pacat… Cata dreptate si adevar e in „scrisoarea” asta.

    Nu-i arma ca AG-ul si nici masina ca BMW-ul !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.