Detașamentul UMT Combat Service Support, misiune îndeplinită

Detașamentul UMT Combat Service Support, misiune îndeplinită

722
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. 32 de militari din cadrul Echipei Operaționale de Consiliere și Logistică, tip Batalion Sprjin Logistic, din cadrul Brigăzii 2 Rovine au încheiat cu succes o misiune de șase luni desfășurată în Afganistan.  Marți a avut loc o festivitate ocazionată de întoarcerea militarilor acasă.

Ceremonia a debutat cu un moment emoționat, executarea apelului solemn. Toți cei 32 de militari au răspuns prezent, semn că misiunea s-a încheiat cu succes, fără niciun fel de eveniment nedorit. Oficialitățile județene prezente la manifestarea au ținut să îi felicite pe militari și conducătorii acestora.

“Un călduros bun venit, din partea Prefecturii Dolj și a mea personal. Sunteți o componentă esențială în apărarea patriei, atașați de valorile ei. “, le-a transmis prefectul Elena Costea militarilor craioveni.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, le-a urat, de asemenea, bun venit echipei operaționale.

“Mă bucur că am ocazia să vă felicit. Este o onoare să mă adresez dumneavoastră, oameni modești și curajoși. Bine v-ați întors acasă”, a fost mesajul președintelui Prioteasa.

La finalul ceremonialului, a avut loc defilarea militarilor din cadrul Brigăzii 2.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.